activiteiten 2020

zo 13 dec | Wereldlichtjesdag LR online

Ook Wereldlichtjesdag in Leidsche Rijn zal in 2020 anders zijn dan andere jaren. In plaats van de bijeenkomst in de Bosspeeltuin in het Máximapark nu een Livestream vanuit de Kerk aan het Lint.

Voor het 6e jaar wordt het Wereldlichtjesdag in Leidsche Rijn georganiseerd en dit jaar dus in verband met corona via een livestream die je kunt volgen. Op een andere manier dus de verbondenheid, met elkaar mee voelen, de kinderen herdenken, hun namen noemen, gedichten lezen en naar muziek luisteren.

Op Wereldlichtjesdag worden overleden kinderen van alle leeftijden herdacht, waarbij om 19 uur plaatselijke tijd, kaarsen worden aangestoken.

Voor wie?
Voor vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, juffen, meesters, vrienden en vriendinnen. Kortom, voor iedereen die een kind wil gedenken. Welke leeftijd het overleden kind had of hoe lang geleden het overleden is, speelt geen rol. Iedereen die een kind mist, is van harte welkom om via de livestream dit kind samen te gedenken.

Wanneer?
Zondag 13 december. De livestream start om 18.30 uur vanuit de Kerk aan het Lint. Er zal een sfeervol, ingetogen programma zijn met muziek, gedichten, het noemen van de namen en het aansteken van kaarsen.

Aanmelden en meer informatie
Wil je deze bijzondere ceremonie thuis meebeleven, meld je dan aan via  www.wereldlichtjesdagleidscherijn.nl.
Na registratie ontvang je een link voor de livestream en nadere informatie. Deelname is gratis.

Meer informatie: www.wereldlichtjesdagleidscherijn.nl