activiteiten 2020

za 12 sept 2020 | Wereldtentoonstelling: kids on Fire

Vandaag bestaat De Vrijstaat 10 jaar. Dit vieren ze met de Wereldtentoonstelling Kids on Fire, gemaakt door kinderen en jongeren tijdens de Kunstvakantieweek bij de Vrijstaat.  Deze wereldtentoonstelling gaat over dat de wereld staat in brand staat en iedereen is aangestoken. En is alleen vandaag te bezoeken.

Ze nemen je mee naar Afrika en de Aboriginals. Deze culturen hebben stuk voor stuk een sterke band met de natuur. Wat is daarvan te leren? Samen met inspirerende kunstenaars is grenzeloos ontdekt. Er is geëxperimenteerd met nieuwe vormen van dans, muziek en beeldende kunst en  verbinding gemaakt met de aarde, experimenteren met duurzaamheid en zoeken naar antwoorden op mondiale vragen. En vandaag delen ze hun ontdekkingen op de zelfgebouwde wereldtentoonstelling!

Wil je bezoeken?
In verband met de coronamaatregelen werkt het nu met verschillende rondes en met een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is daarom verplicht en natuurlijk zorgt de Vrijstaat voor een veilige coronaproof omgeving in de openlucht. Reserveren kan t/m dinsdag 8 september.

Ronde 1: 13:30 – 14:30 uur  | Ronde 2: 15:00 – 16:00 uur
Locatie: De boerderij van De Vrijstaat
Gratis te bezoeken
Reserveren doe je HIER

Picknick
Het is deze middag ook mogelijk om te picknicken op het erf van De Vrijstaat. De picknick is vegetarisch en kost 7,50 euro per persoon. Ze kunnen rekening houden met een glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, pindavrij of vegan dieet.

Meer weten over 10 jaar Vrijstaat?
Wil je meer weten over de verjaardag van de Vrijstaat en hoe ze deze vieren? Lees dan HIER meer.

De Wereldtentoonstelling is een van de onderdelen van de viering van 10 jaar de Vrijstaat. Het hele programma in september en oktober kun je vinden op hun website.