activiteiten 2020

zo 11 okt 2020 | Robbie & Roef (4+)

Een hartverwarmend avontuur over vriendschap, verbinding én elkaar kwijtraken door 2-ater producties in Podium Hoge Woerd. Robbie & Roef is het Kinderboekenweekgeschenk.

Robbie en Roef zijn onafscheidelijk, ze spelen altijd samen, dragen dezelfde kleren, hebben hetzelfde haar en hun eigen taal. Voor hen is er geen twijfel, ze zijn een tweeling. Maar waarom geloven andere mensen dat nou niet?

Robbie & Roef is dé voorstelling van de Kinderboekenweek 2020 (30/9-11/10) én het Kinderboekenweekgeschenk. Een hartverwarmend avontuur over vriendschap, verbinding en elkaar kwijtraken, gebaseerd op het gelijknamige nieuwe boek van de succesvolle prentenboekenmaakster Mylo Freeman.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Direct naar ticket. LINK