activiteiten 2019

Dec 2018 | Leidsche Rijn Centrum – kerst

zaterdag 15 december – Winterkerstevent Leidsche Rijn Centrum
Maak een unieke kerstfoto vanuit de levensgrote snowglobe tegen inlevering van 25 LRC apppunten. Ook is er een Meet & Greet met de kerstman en kan men ook met hem op de foto! De kerstmeisjes en de Moving X-Mas Table (ja een rondlopende tafel!) delen verder allerlei heerlijke hapjes uit. De dames van Bubbles & Boa’s zorgen voor fijne Live muziek.
De grote attractie vormt uiteraard de Kerstman in zijn arreslee welke door het winkelcentrum heenrijdt. Tijd 12 – 16 uur.

zondag 16 december – Spectaculaire Kerstparade
De parade start om 13 uur waarbij bezoekers in de omliggende wijk worden opgehaald om samen een gezellige kerstdag in het LRcentrum te beleven. Nadat de kerstparade in het centrum is aangekomen, is er vervolgens elk heel uur een kerstparade van ca. 30 minuten welke door het centrum trekt. Vanaf 16 uur is deze prachtige kerstparade verlicht, waarbij de laatste parade om 18 uur van start gaat. De stoet wordt aangevoerd door Circo di Strada. Deze circusartiesten hebben het afgelopen jaar bij de Toppers opgetreden! Ze worden gevolgd door een levende kerstboom, de Magic Friends van Disney en Disneyfiguren Olaf & Elza van Frozen! De consument kan de artiesten ontmoeten tussen de parades door. Voor 25 app-punten kan men bovendien op de foto met de Disney figuren of de levende kerstboom. Daarnaast kan er een kansje gewaagd worden in de snowboard simulator. Het dagrecord wordt beloond met een leuke kerstprijs. Uiteraard loopt ook deze dag de Moving X-Mas Table rond en zijn de kerstmeisjes aanwezig om lekkers uit te delen. Tijd 13 – 19.30 uur.