activiteiten 2019

3x Kerst in Boerderij de Hoef 2019

Lang niet iedereen weet dat de Protestantse gemeente Leidsche Rijn haar kerkdiensten houdt in een oude boerderij in Leidsche Rijn. Boerderij de Hoef staat in Hoge Weide en iedereen is welkom tijdens de kerstdiensten.

di 24 dec | Kinderkerstfeest, Boerderij de Hoef, Hoge Weide
Op Kerstavond kun je het Kinderkerstfeest vieren in de Hoef met kinderen, ouders, opa’s, oma’s, buurtjes, vrienden en vriendinnen. Iedereen die zich jong van hart voelt is van harte welkom in de sfeervolle boerderij de Hoef! Samen vrolijke kerstliedjes zingen en luisteren naar het Kerstverhaal terwijl de kaarsen branden. Wil je een rol spelen in het Kerstverhaal? Dat kan ook, kom dan een kwartiertje eerder en vertel het ze. Die avond wordt er ook geld ingezameld voor de Voedselbank. Na afloop is er chocomel en kerstbrood.

Er zijn twee Kinderkerstfeesten, om 17 uur en om 18.30 uur. Het kinderkerstfeest wordt georganiseerd door Carla, Machtelt, Tieneke en ds Marije van Protestantse gemeente Leidsche Rijn en de Hoeftuin. www.kerkenindehoef.nl, www.dehoeftuin.nl
Aanmelden is niet nodig. Toegang gratis.
Locatie: Boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht.

di 24 dec | Kerstnachtdienst, Boerderij de Hoef, Hoge Weide
Vier samen het Kerstfeest! Je bent van harte welkom in de Kerstnachtdienst om 21.30 uur in de Hoef. Er worden bekende Kerstliederen gezongen en het Kerstverhaal gelezen. Het projectkoor olv Piet Vliegenthart zingt mooie liederen met ons. Marije Karreman gaat voor in deze dienst.
Welkom vanaf 21.20 uur. Locatie: Boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht.

wo 25 dec | Kerstviering, Boerderij de Hoef, Hoge Weide
Een vrolijke Kerstviering voor jong en oud. Piet Vliegenthart gaat voor in deze dienst. Samen zingen onder begeleiding van diverse musici. Vier samen dit feest van het licht. Je bent van harte welkom om 10 uur. Er wordt al vooraf gezongen vanaf 9.50 uur.
Locatie: Boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht.