activiteiten 2019

5 t/m 7 jul 2019 | Vorkje Prik – Foodtruckfestival

Alle lekkerbekken komen in het weekend van 5, 6 & 7 juli weer samen op het Berlijnplein tijdens de derde editie van het Foodtruckfestival “Vorkje Prik“. Een weekend waarin de smaakpapillen worden geprikkeld door de beste foodtrucks. En aan de bar kan de dorst gelest worden met lekkere biertjes, frisdranken, sappen en natuurlijk heerlijke wijnen. Naast al dit lekkers wordt het op Vorkje-Prik ook genieten van live muziek, ook de kids zullen zich kostelijk vermaken met verschillende activiteiten!

Vorkje-Prik wordt gehouden op het Berlijnplein bovenop het dak van de A2 met daarop een prachtig stukje Utrechtse historie in de vorm van de negentiende-eeuwse gietijzeren stationsoverkapping van Perron 9 van het oude treinstation van Utrecht. Onder en rondom deze overkapping zal Vorkje-Prik neerdalen. Naast deze unieke locatie biedt Vorkje-Prik voor de bezoeker naast een gevarieerd en gebalanceerd aanbod van food & drinks ook een entertainmentprogramma voor jong en oud.

De inschrijving voor de deelname voor de 2019 editie is weer geopend. Ze gaan voor dit jaar ook weer hun best doen om de leukste deelnemers te selecteren. En wie weet is dat jouw foodstal.

Check voor meer info www.vorkjeprik.nl