activiteiten 2019

za 29 jun 2019 | LRCentrum Festival

Leidsche Rijn Centrum lanceert eigen festival op zaterdag 29 juni a.s.

Van 13 tot 20 uur zal dit nieuwe festival onder de noemer: ‘LRC Festival’ in het winkelgebied de omwonenden, klanten en winkeliers deze dag tracteren op muziek, kinderentertainment en gezelligheid. Het Brusselplein wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een festivalterrein met twee podia.

Op de mainstage geeft niemand minder van Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) een twee uur durende kookworkshop. De avondprogrammering wordt ingevuld door de bekende liveband ‘Daredevils’. Met hun ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen zij voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt.

Tussen de acts door genieten bezoekers van een lokaal hapje, drankje, ritje in het reuzenrad en de beats van een DJ. Bij de aanwezige foodtrucks en bar zijn tegen betaling versnaperingen verkrijgbaar.

Op het kinderpodium kunnen kinderen de gehele middag knutselen en zich laten schminken. Op dit podium vinden twee meet & greets van lokale helden plaats. Zo maken Elsa & Olaf van het populaire Frozen en de PJ Masks hun opwachting.
Tijdens het festival kan men de echte ganzenparade (bekend van de Efteling) tegenkomen. Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij over het festivalterrein. Ook kan men de Big Birds bewonderen, een mobiele steltenact die het bekijken en fotograferen waard is.
Het LRC festival is gratis en voor jong en oud toegankelijk.

Programma
Mainstage
14.00 – 16.00 uur Koken met Rens Kroes
17.30 – 20.00 uur Liveband Daredevils
Kids stage
13.00 – 13.45 uur meet & greet Frozen
14.00 & 15.30 uur. Een leuke poppenkastvoorstelling
16.00 – 16.45 uur meet & greet PJ Masks
13.00 – 17.00 uur knutselen en schminken
Kinderen kunnen fotolijstjes versieren en krijgen direct hun foto van de meet & greet mee naar huis. Ook de mogelijkheid om geschminkt
te worden.
www.leidscherijncentrum.nl.