activiteiten 2019

za 26 okt 2019 | Camp Out bij Jump-In

Op zaterdag 26 oktober is er een exclusieve avondopening bij trampolinepark Jump-in. Een beperkt aantal gasten krijgt ook de unieke kans te overnachten in een van de grootste trampolineparken van Nederland. Deze unieke avond en nacht is in samenwerking met DJ Bjorn en bekende influencer Yendor, online te vinden onder ‘ylambo’.

Wat is Camp Out?
Er zijn die avond twee exclusieve jumpsessies.
De eerste jumpsessie is om 19:00 en duurt tot 21:00 De minimale leeftijd is zeven jaar. De kosten bedragen € 17,90 inclusief jumpsokken, slush puppy, live DJ en meet & greets.
De tweede jumpsessie is van 21:00 tot en met 23:00 en ook hier zijn de jumpsokken, slush puppy, muziek en meet & greets inbegrepen bij de entree van € 17.90.

Na de tweede sessie heb je ook de mogelijkheid om vanaf 23:00 te overnachten in het trampolinepark. Dit mag met tent of los op de trampolines. Het aantal tickets hiervoor is gering en kan alleen worden aangeschaft in combinatie met de jumpsessie van 21:00 tot 23:00 uur.
De minimumleeftijd om te overnachten is 12 jaar, de maximumleeftijd 21 jaar. De kosten voor het overnachten zijn € 2,- bovenop de ticketprijs van € 17,90. De overnachting is inclusief ontbijt. Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig. Je dient zelf slaapspullen mee te nemen. Een tent zonder haringen mag, maar je mag ook op de trampolines slapen. Tot 0.00 uur is de bar open, daarna is ook eigen drank (geen alcohol) toegestaan. Om 9.00 uur ‘s ochtends eindigt de camp out.

Iedereen dient door een volwassen te worden afgezet die tekent voor toestemming voor jumpen en het maken van foto en video-opnames die ook voor commercieel gebruik worden gemaakt. Uiteraard zal hierbij de aanwezigen respectvol en netjes in beeld worden gebracht. Indien dit bezwaarlijk is hoort de Jump-in dit graag vooraf. Voor de overnachters is een apart toestemmingsformulier.

Reserveren
Kies in het reserveringssysteem van Jump-in voor de laatste optie: Camp-out.

Wie zijn DJ BJORN & YLAMBO
DJ Bjorn is een groot Nederlands DJ-talent en draait nu al door het hele land. Op Instagram heeft hij meer dan 10.000 volgers en draait ook geregeld bij Jump-in.
Yendor, oftewel ‘ylambo’ is zeer populair op de nieuwste rage onder jongeren: TikTok. Dit platform richt zich op korte video’s met muziek. Yendor heeft daar ruim 140.000 volgers.
DJ Bjorn en Yendor zullen aanwezig zijn voor een uitgebreide meet & greet en DJ Bjorn zal ook de muziek voor zijn rekening nemen. Deze meet & greets zijn inbegrepen bij de toegangsprijs.

Tickets winnen?
Er zal naast de verkoop ook een zeer beperkt aantal tickets te winnen zijn via socials ‘official_djbjorn’ op Instagram, via ‘ylambo’ op verschillende kanalen, via de TikTok van Jump-in Utrecht (‘playinutrecht.nl’) en Instagram van Jump-in Utrecht (‘jumpinutrecht.nl’). Geef het een kans en wie weet win jij deze gave tickets.