activiteiten 2019

zo 24 nov 2019 | Sawadee Reisevent

Ben je bezig met je reisplannen voor 2020 en heb je een flinke dosis reisinspiratie nodig? Of vind je het leuk om de mensen van reisorganisatie Sawadee in levenden lijve te ontmoeten? Kom dan op zondag 24 november naar het Sawadee Reisevent in DeFabrique in Lage Weide. Laat je door de reisexperts, reisbegeleiders en sprekers informeren en inspireren!

Wat kun je verwachten?

  • Landenpresentaties door Sawadee reisbegeleiders
  • Lezing door Ruben Terlou (fotograaf/programmamaker en Chinakenner)
  • Lezing door reisjournalist Sander Groen
  • Tafelsessies: reizigers voor reizigers
  • Reisinformatiemarkt
  • En nog veel meer zoals een schaatsbaan!

Meld je hier gratis aan voor deze dag en stel jouw programma al eventueel samen..

24 november Sawadee

Reisinformatiemarkt

Op de informatiemarkt kun je je reisplannen bespreken met de Sawadee reisexperts en reisbegeleiders. Verder kun je er ook veel andere leuke reis gerelateerde kraampjes vinden. Ga alvast langs bij het Reishoekje om je voor te bereiden op je reis en laat je adviseren bij Thuisvaccinatie & de VisumCentrale.

Landenpresentaties

Tijdens deze reispresentaties vertellen onze ervaren en enthousiaste reisbegeleiders je alles over de reisroute, het land en hun prachtige ervaringen. Ze presenteren diverse bestemmingen en onze bijbehorende reizen, van Cuba tot aan Australië. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol.

Lezing Sander Groen

Sander Groen is reisjournalist. Hij vloog 33 keer de wereld rond, bezocht 88 landen en publiceerde honderden reisverhalen in kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland, zoals de Volkskrant, Trouw, National Geographic Traveler, Knack Weekend en de Standaard. Tijdens het Sawadee Reisevent kun je een interessante lezing van hem bijwonen.

Tafelsessies: reizigers voor reizigers

Vind je het leuk om ervaren Sawadee-reizigers te ontmoeten? Tijdens het Reisevent zullen er ook reizigers aanwezig zijn die al meerdere reizen met ons hebben gemaakt. Welke landen hebben zij bezocht met Sawadee en wat zijn hun verdere ervaringen? Schuif aan en ze delen graag hun kennis met je.

Foto expositie: Sawadee reisfoto’s

Tijdens de 4e editie van het Sawadee reisevent stellen ze een foto expositie samen van de meest bijzondere foto’s die door hun reizigers zijn gemaakt. Wandel door de prachtige expositie vol met jaloersmakende reisfoto’s.

Liever met een internationale groep op reis of op fietsvakantie?

Voor internationale groepen kun je op de informatiemarkt de reisexperts van Intrepid vinden en voor fietsvakanties kun je bij de experts van Cycletours langs gaan.

Informatiedagen

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende informatiedagen, op kantoor in Amsterdam of op locatie elders in het land. Tijdens deze evenementen geven zij inspirerende (landen)presentaties die je helpen bij het maken van een reiskeuze, of die je meer informatie geven voordat je met ons op reis gaat. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen, singlereizen, wandelreizen en fietsreizen. Daarnaast kun je andere reizigers ontmoeten, leuke en handige workshops bijwonen en uiteraard krijg je antwoord op al je reisvragen. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en omvang. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je ontmoet altijd de mensen achter Sawadee, reisexperts en reisbegeleiders, die hun reisverhalen graag met jou delen. Dus kom gezellig langs!

27 oktober: Inspiratiedag 27 oktober 2019, Amsterdam – Kantoor Sawadee, Amsterdam – info/meld je aan
24 november: Reisevent 24 november 2019, Utrecht – DeFabrique, Utrecht – info/programma/meld je aan
24 november: Sawadee familiereünie – DeFabrique, Utrecht – info/meld je aan

Informatiedag
Op een informatiedag nemen onze reisbegeleiders je vol passie, kennis en enthousiasme mee op reis naar een van onze bijzondere bestemmingen. Elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze reizen. Zit jouw bestemming er niet bij? Op iPads tonen we je graag een van de meer dan 100 presentaties van reizen die we aanbieden. Doe deze dag inspiratie op, ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en fietsreizen en bespreek je reisplannen met een reisexpert of reisbegeleider. Op sommige informatiedagen bieden we interessante (gratis) workshops en activiteiten aan, zoals fotografie en stadswandelingen, of is er een reis-quiz of live muziek.

Toegang
Toegang tot de Sawadee informatiedagen is uiteraard gratis. Meld je vooraf wel aan op de bijbehorende webpagina voor een informatiedag.

Beurzen
Houd ook de Sawadee website in de gaten voor hun aanwezigheid op beurzen in 2019 en 2020.