activiteiten 2019

za 21 sept 2019 | 1/2 Finale Elite Model Look

Halve finale Elite Model Look op zaterdag 21 september in Leidsche Rijn Centrum.

Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar tijdens één van de regionale casting-dagen aan het meest befaamde modellen buro van Nederland, Elite Model Look, gepresenteerd. Zaterdag 21 september gaan de geselecteerde deelnemers tijdens een spannende halve finale in Leidsche Rijn Centrum de strijd aan om een felbegeerde plaats in de Nationale Finale. De winnaars mogen op zaterdag 12 oktober voor een internationale jury schitteren in Studio’s Aalsmeer.

Tijdens de halve finale is er nog een mogelijkheid voor jong talent om in de ochtend deel te nemen aan de Elite Model Look 2019. Zo maken zij ook nog steeds kans op een plaats in de Finale Show. Aanmelden voor de casting kan op zaterdag 21 september van 09 – 11 uur op het Brusselplein bij de EML catwalk.

De halve finale is ook super interessant om te bekijken. Tussen 11 – 15 uur zijn er verschillende shows te zien op de catwalk op het Brusselplein en om 15 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Daarna zijn er diverse fotomomenten en een feestelijk moment met de ouders en finalisten. Kom je ook een kijkje nemen óf durf jij je in de ochtend aan te melden voor de Elite Model Look? Wie weet ga je door naar de finale en maak je kans op de hoofdprijs: een internationaal contract bij Elite World t.w.v. € 150.000!