activiteiten 2019

zat 2 nov 2019 | Femme Facade

De muzikale cabaretshow Femme Façade is te zien in een circustent in Terwijde. In de hilarische muzikale cabaretshow ‘Femme Façade’ gebruikt de Utrechtse cabaretière Janneke Jager het circus als metafoor voor het leven. Op zaterdagavond 2 november kun je deze show op een unieke plek beleven: in een circustent in Terwijde, naast het treinstation!

Janneke wordt op piano en gitaar begeleid door twee muzikanten en gaat op zoek naar wat écht is in een wereld die veelal draait om ‘de buitenkant’. Welke verhalen vertellen we aan de ander? En wie vinden we daarbij belangrijker; onszelf of ons Hooggeëerd Publiek? In gevoelige luisterliedjes, gênante anekdotes en een grimmig sprookje gaat Janneke op zoek de naar de naakte waarheid – bekeken vanuit een Gereformeerde opvoeding op het Groningse platteland en een tenenkrommende jeugdervaring op een naturistencamping….

Burgemeester Jan van Zanen was bij de vorige Femme Façade circustent-editie en schreef na afloop in een persoonlijk bericht: “Chapeau, wát een geweldige prestatie!”..

Wil jij dit ook beleven? Boek dan je kaarten via www.magic-circus.nl/janneke-jager-cabaret-voorstelling-femme-facade-in-de-magic-dome-2019/