activiteiten 2019

vr 13 dec 2019 | Christmas Shopping Night Vleuterweide

Iedereen is welkom op de eerste editie van de Christmas Shopping Night in Centrum Vleuterweide met gezellig winkelen, leuke activiteiten, de ijsbaan en een spetterend optreden van oa Romy Monteiro.

Er is in de winkels van alles te doen voor kinderen en veel lekkers te proeven voor de volwassenen. Tevens stunten diverse winkeliers met behoorlijke kortingen. Rondom de IJsbaan kunnen bezoekers struinen langs de gezellige kersthuisjes, een lekker hapje proeven bij de foodtrucks en op de foto in een heuse snowglobe! Op het podium bij Het Glaslokaal geven o.a. Starlight Boulevard en Romy Monteiro een spetterend optreden. Het hele programma is te vinden op www.centrum-vleuterweide.nl.
Het evenement duurt van 15 – 22 uur.

Veel vermaak ìn de winkels
Niet alleen de straten in Centrum Vleuterweide zijn in kerstsferen, ook de winkels doen hun uiterste best om jou tijdens deze eerste editie van de Christmas Shopping Night te verrassen. Zo organiseert Panino di Pino een Kerstpakkettenborrel met een glaasje prosecco en Italiaanse hapjes, is er een unieke wijnproeverij bij Jones & Jones en heeft XPC NOA een saxofonist in de winkel. Bij de HEMA kan iedereen een gratis Kerstfoto laten maken en Sterk Store organiseert zelfs een geheel verzorgd kerstdiner voor haar vaste klanten.

Vervanging van de Kerstmarkt
De Christmas Shopping Night is het nieuwe evenement dat de vroegere Kerstmarkt, die de afgelopen jaren plaatsvond in het winkelcentrum, vervangt.  In de winkelstraten zijn dit jaar vanzelfsprekend gezellige houten kerstchalets en foodtrucks te vinden. Het buitenprogramma van de Christmas Shopping Night concentreert zich rondom de IJsbaan, maar in het hele winkelcentrum liggen er rode lopers uit naar alle deelnemende winkels.

IJsbaan
Uiteraard is de ijsbaan op deze avond geopend tot 22.00 uur. De ijsbaan wordt op vrijdag 6 december geopend en zal t/m 7 januari in het centrum aanwezig zijn. Alle informatie over de ijsbaan is ook op BeleefLeidscheRijn te vinden.