activiteit 2022

8 dec t/m zo 5 jan | Magische Kerst op Kasteel de Haar

Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land staat in de decemberperiode helemaal in het teken van kerst. Kasteel de Haar wordt tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol kerstkasteel. Vanaf 8 december zullen de paden richting het kasteel magisch verlicht worden, terwijl het kasteel gehuld wordt in sprookjesachtige kleuren. Het interieur krijgt ook een make-over en in verschillende zalen zullen prachtig gedecoreerde kerstbomen staan. Als topstuk schittert er een 8 meter grote kerstboom in de Main Hall!

Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling als afsluiting van het kasteelbezoek. Met een park van 55 hectare waarin zich onder andere; Engelse en Franse stijltuinen, een Hertenkamp, een doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes bevinden, wordt deze kerst op Kasteel de Haar onvergetelijk.

 

Bezoekersinformatie
Van 8 december t/m 5 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen.
Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.
Je kunt je tickets online al kopen en museumjaarkaart is gratis toegang.

Voor kinderen
Rondleiding: Onder de pannen. Een uniek avontuur langs weergangen, zolders, torens en wenteltrappen onder leiding van een privégids in de kerstvakantie. Inclusief augmented reality elementen voor de ultieme kasteelbeleving! Deze kerstvakantie word je van 19 december t/m 3 januari.
Tickets zijn online verkrijgbaar.

Meer over Kasteel de Haar
Wil je meer weten over Kasteel de Haar? Lees dan op deze website: Kasteel de Haar.
En na afloop even wat eten of drinken? Kijk dan op UITETENinLeidsche Rijn: Haarzuilens