activiteit 2022

za 17 dec | Lichtjesroute Leidsche Rijn 2022

Wandel mee en beleef het kerstverhaal. Voor jong & oud. Kom in de kerstsfeer door op zaterdag 17 december 2022 de Lichtjesroute te wandelen.

De Lichtjesroute is een wandeling georganiseerd door de Samenwerkende kerken Leidsche Rijn. De route start bij Castellum Hoge Woerd en is ongeveer 1,7 km lang. Vanaf de startlocatie word je in groepjes mee op reis genomen door middel van een levend kerstverhaal. Meer dan 1700 lichtjes zullen je de weg wijzen langs verschillende locaties in de nabije omgeving. Hier zal je verrast worden door zang, theater en humor. De verlichte wandeltocht zal eindigen bij Kerk aan het Lint, waar je onder het genot van wat lekkers, het pasgeboren kindje Jezus kunt bewonderen.

Deze kerstwandeling is bedoeld voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er speciale extra opdrachten te doen tijdens en na de wandeling. Dit evenement is gratis toegankelijk en je hoeft je niet aan te melden vooraf.
Het eerste wandgroepje start om 17:30 uur en de laatste wandelronde zal rond 19:30 vertrekken vanaf Castellum Hoge Woerd.
Kijk voor meer informatie ook op www.lichtjesrouteleidscherijn.nl en volg Samenwerkende kerken Leidsche Rijn op facebook.