activiteit 2022Nieuws

vr 8 t/m zo 10 jul | Buurtcamping Hoge Woerd

Ook dit jaar weer wordt de zomervakantie afgetrapt door de Buurtcamping Utrecht. Je vindt de buurtcampings van vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli in parken door heel Utrecht, onder meer bij Steede Hoge Woerd.

Drie dagen lang is de Steede een gezellige camping, bewoond door diverse mensen uit de buurt: van degenen die al lang in deze omgeving wonen tot nieuwkomers, van jong tot oud en van muurbloempjes tot druktemakers. ‘Door de Buurtcamping leer je elkaar écht beter kennen.’ Het wordt een kampeerweekend vol sport, kunst, kampvuurtjes, bbq’s, muziek en nog veel meer.  Wij zijn alvast begonnen met de voorbereidingen, zien we jou daar?

Op een camping ben je de hele dag lekker buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Je leert elkaar kennen door samen op te bouwen en activiteiten te organiseren.

Drie dagen lang is Steede Hoge Woerd een mini-dorpje. Bewoont door een diversiteit aan buurtbewoners.

Wil je op de hoogte blijven volg ons dan op Facebook of op  https://www.instagram.com/buurtcamping_hogewoerd / Buurtcamping Utrecht Hoge Woerd 2022 – De Buurtcamping

Heb je nog vragen? Mail ons dan: hogewoerd@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en Happy Camping!

Team Buurtcamping Hoge Woerd