activiteit 2022

do 26 mei 2022 | de Loop van Leidsche Rijn

Dit jaar op hemelvaartdag staat het Maximapark in het teken van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run. Iedereen kan deze dag weer genieten van prestaties van jong tot oud en de wedstrijdatleten die gaan voor een overwinning.

Vanaf 10 uur starten elk half uur de diverse kinderloop onderdelen van de Lint-Wurmpie Run.(lees hier alle info)

Wil je de verschillende parcours alvast bekijken? Klik dan HIER.

15 km Hoofdnummer De Loop van Leidsche Rijn
De 15 km van De Loop van Leidsche Rijn is al weer een aantal jaren een begrip in Leidsche Rijn. Sinds 2015 is dit het hoofdnummer. Hier komen de AtletiekUnie (top)wedstrijdlopers en natuurlijk ook de recreanten samen aan de start. Voor de wedstrijd zijn er startvakken, waarvoor je op basis van je opgegeven eindtijd wordt ingedeeld. De wedstrijdlopers vertrekken natuurlijk vanuit het eerste startvak.

10 km & 5 km De Loop van Leidsche Rijn
De 10 km en de 5 km zijn ook geweldige uitdagende afstanden voor veel hardlopers. Wil jij een snelle tijd neerzetten op de 10 km of 5 km, je PR kraken of gewoon een mooie afstand lopen? Dan kun je hier je hart ophalen.

Team Loop
Samen hardlopen met jouw vrienden, collega’s of vaste hardloopmaatjes is zoveel leuker dan het achteraf met hen te delen op social media, Polar, Strava of in de koffiecorner! Schrijf je nu met korting in als groep en profiteer! Loop met 5, betaal voor 4 én heb lol voor 10!
Daag jezelf uit! Daag je vrienden, collega’s of hardloopmaatjes uit! En doe het samen! Zien wij jullie 13 april 2020 in het Maximapark?

Inschrijven
Klik HIER voor alle tarieven en het inschrijven

Abrona G Lopen 1 km of 2 km
De Abrona G Lopen is een hardloopwedstrijd voor mensen met een (verstandelijke) beperking en een onderdeel van De Loop van Leidsche Rijn. Iedereen met een (verstandelijke) beperking kan hier aan meedoen. Het maakt dus niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid.
Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers is de Abrona G Lopen een prachtig evenement. Het enthousiasme van de deelnemers werkt zeer aanstekelijk.

Diverse Lint-Wurmpie Runs (500mtr t/m 3 km)
Ook Lint-Wurmpie organiseert die dat diverse leuke loop onderdelen voor kinderen. Kijk HIER voor alle informatie.
Schrijf je je in als volwassene, dan krijgt 1 kind 50% korting!

Aanmoedigen
Loop je niet mee, dan is het natuurlijk ok altijd leuk om even langs te komen en de lopers van diverse onderdelen aan te moedigen ergens langs de route. Route informatie 5, 10, 15 km vind je HIER. Route informatie van de Lint Wurmpie Runs vind je HIER.