activiteit 2022

za 25 jun | Feest voor Licht in Zuid-Afrika

Light Up Leidsche Rijn organiseert een Feest van Licht voor Zuid-Afrika. Deze vindt plaats in Kerk aan het Lint in Utrecht (Leidsche Rijn) en in samenwerking met de christelijke zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl.

Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet concerttour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou”, vertelt Karina de Leeuw namens de organisatie. Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van zangeres Eline Bakker, die in Nederland o.a. bekend werd met haar nummer ‘Jezus Overwinnaar.

Locatie: Kerk aan het Lint (Alendorperweg 103)
Tijd: 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel).

Opbrengst voor het goede doel
De organisatoren willen met dit Feest van Licht ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl/actie/utrecht in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.