ActiefKids

Jump-in | trampolinepark

Bij 1 van de grootste trampolineparken van Europa kun je lekker springen, vliegen en kunstjes doen voor iedereen op nieuwste trampolines. Met een oppervlakte van meer dan 3000m2 aan trampolines zijn zij één van de grootste trampolineparken van Europa. Bovendien zijn er de nieuwste en beste trampolines geplaatst met alle onderdelen die je je maar kunt wensen…. en meer: geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane, ze hebben het allemaal. Hier moet je gewoon gesprongen hebben!!!

De reguliere tijden zijn voor 8 jaar en ouder, maar ook zijn er speciale mini-jumptijden voor kinderen t/m 7 jaar.

Ze organiseren ook allerlei activiteiten, zoals jumplessen, freerunlessen en trampolinefitness.
Op vrijdag- en zaterdagavond is er regelmatig live een DJ op de jumpvloer!

Bij Jump-in kun je uiteraard een vette party organiseren voor je verjaardag. Combineer het eens met Climb-in om je vrienden helemaal te verrassen.

Voor de toeschouwers is er een terras op 5 meter hoogte waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark onder het genot van een heerlijk kopje kwaliteitskoffie, verfrissende drankjes en heerlijke broodjes en snacks.

De jumpvloer is een sportvloer. Ouders en begeleiders zijn welkom om een foto te nemen, maar in verband met de veiligheid is het niet toegestaan dat ze de gehele tijd op de jumpvloer aanwezig zijn. De Jumpmasters houden toezicht en zorgen voor een veilige sportomgeving.

Gegevens
Adres: Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht (rechterdeel van the Wall)
Openingstijden Jump-in: dagelijks ma 15 – 19 | di 15 – 19 (+ tot 20 les) | wo 13 – 19 | do 15 – 19  |  vr 13 – 21 |  za 11 – 21 | zo 11 – 20 uur
Kijk ook op de website Jump-in.

Tarieven Jump-in
1e uur € 12,90 p.p. incl. jumpsokken / 2e uur € 7,90,- p.p.
Unlimited op maandag, dinsdag en donderdag ( Niet in schoolvakanties en tijdens feestdagen en niet geldig i.c.m. groepstarief.)
DJ Jump € 17,90 (alleen tijdens live Dj event, 2 uur incl slush en jumpsokken)
Alle en overige tarieven.

Let op ivm Veiligheid!
Bij aankomst dient een ‘Aansprakelijkheids en Vrijwaringsformulier’ getekend te worden.
Vanaf 16 jaar mag je dat zelf doen, van 12 t/m 15 jaar dient een volwassene (18+) een toestemmingsformulier te ondertekenen en mee te geven.
Tot 12 jaar dient een ouder aanwezig te zijn en mogen kinderen niet alleen komen.

Wat is er nog meer te doen?
Jump-in is een van de onderdelen van Play-in waar je kunt spelen, jumpen en klimmen in the Wall. Het indoor sport- en speelcentrum voor de hele familie is één 5800 m2 groot indoor beweegparadijs in The Wall in het rechterdeel naast de McDonalds. Het is een van de grootste binnen sport- en spelcentra van Nederland.

Het familiecentrum Play-in biedt onder andere plaats aan een binnenspeeltuin (t/m 12 jaar), een trampolinehal (alle leeftijden), een klimarena (alle leeftijden) en twee horecagelegenheden. Bij de entree bepaal je welk gedeelte je wilt bezoeken en koopt de juiste (combi)tickets. Let ook op de mogelijk andere openingstijden per onderdeel.

Kids-in
Deze binnenspeeltuin is bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Waan je hier in een onderwaterwereld met o.a. haaien, octopussen en vissen.
Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders fijn zitten in het gezellige horecagedeelte. De Play-in is ook zeer geschikt voor leuke kinderfeestjes. Meer info? Klik hier.

Climb-in
Deze eigentijdse klimattractie is toegankelijk voor jong en oud door een revolutionair zekeringssysteem (Clip ’n Climb), waardoor je zelfstandig en veilig kunt klimmen op onverwachtse en flitsende wanden.
Met objecten voor echte durfals van alle leeftijden, maar door het systeem ook al vanaf 4 jaar veilig beklimbaar. Meer info? Klik hier.

Bereikbaar & parkeren
The Wall heeft een ruim parkeerdek. Eerste 2 uur gratis, daarna € 1/ uur.
NS station Utrecht Leidsche Rijn ligt op 10 minuten lopen.
Buslijnen 11, 37, 49 en 139 stoppen bij The Wall. Bushalte Antonius Ziekenhuis of NS Station Leidsche Rijn.

Wat nog meer in The Wall?
In het grote en rode belevingscentrum the Wall kun je shoppen in ruime winkels, genieten van horeca en volop bewegen.
Onze horecatip: Wereldrestaurant Foodexplore en koffiezaak Doppio.