ActiefKids

Climb-in

Climb-in biedt met een flink aantal kleurrijke klim challenges. Het is een onvergetelijke ervaring op eigen niveau voor personen van vrijwel alle leeftijden (4 tot 80 jaar oud). Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je wilt.

Climb-in is een klimconcept, dat onder de naam Clip‘n Climb op bijna 200 locaties in de wereld te vinden is. Het is fun, innovatief, en bovenal veilig! Je hebt geen klimervaring nodig, dankzij het innovatieve en automatische BelayMate zekeringssysteem van TruBlu. Je ‘clipt’ jezelf simpelweg vast bij de uitdaging die je aan wilt gaan en kunt vervolgens veilig naar boven klimmen. Ben je uitgeklommen of heb je de top bereikt? Dan laat het BelayMate systeem je weer naar beneden zakken, zodat je rustig op de speciale vloer kunt landen. Je kunt zelfs moeiteloos van de klimwand afhangen voor een korte pauze. Er is professionele begeleiding aanwezig en voor elke klimsessie worden de deelnemers gebrieft over het veilige gebruik van het zekeringssysteem.

Bij Climb-in kun je uiteraard een vette party organiseren voor je verjaardag. Combineer het eens met Jump-In om je vrienden helemaal te verrassen.
Ouders/verzorgers kunnen kijken vanaf een verhoogd horeca terras onder het genot van een heerlijk kopje kwaliteitskoffie of iets lekkers.

Climb-in is ook heel leuk om samen met je kinderen te doen of tijdens een vrijgezellendag of teambuildingsdag!

De klimsessie duurt 60 minuten (exclusief instructie van maximaal 15 minuten).

Gegevens
Adres: Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht (rechterdeel van the Wall)
Openingstijden Climb-in: dagelijks ma, di 15 – 17.30 uur / wo 13 -19 uur /do 15 – 19 uur / vr 13 – 21 uur / za 10 – 21 uur / zo 10 – 19 uur
Let op: reserveren verplicht!
In schoolvakanties vanaf 10.00-19.00 uur geopend.
Alle actuele openingstijden

Tarieven Climb-in
1 sessie € 13,90 p.p.
10 ritten kaart € 124,50**
Comboticket Climb-in & Jump-in € 19,90 p.p. / Comboticket Climb-in en Kids-in € 16,80 p.p.
Alle en overige tarieven.

Wat is er nog meer te doen?
Climb-in is een van de onderdelen van Play-in waar je kunt spelen, jumpen en klimmen in the Wall. Het indoor sport- en speelcentrum voor de hele familie is één 5800 m2 groot indoor beweegparadijs in The Wall in het rechterdeel naast de McDonalds. Het is een van de grootste binnen sport- en spelcentra van Nederland.

Het familiecentrum Play-in biedt onder andere plaats aan een binnenspeeltuin (t/m 12 jaar), een trampolinehal (alle leeftijden), een klimarena (alle leeftijden) en twee horecagelegenheden. Bij de entree bepaal je welk gedeelte je wilt bezoeken en koopt de juiste (combi)tickets. Let ook op de mogelijk andere openingstijden per onderdeel.

Kids-in
Deze binnenspeeltuin is bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Waan je hier in een onderwaterwereld met o.a. haaien, octopussen en vissen.
Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders fijn zitten in het gezellige horecagedeelte. De Play-in is ook zeer geschikt voor leuke kinderfeestjes.

Jump-in
Bij 1 van de grootste trampolineparken van Europa kun je lekker springen, vliegen en kunstjes doen voor iedereen op nieuwste trampolines. De reguliere tijden zijn voor 8 jaar en ouder, maar ook zijn er speciale mini-jumptijden voor kinderen t/m 7 jaar. Er zijn ook jumplessen om de leukste trucks te leren en DJ-jump avonden.

Bereikbaar & parkeren
In the Wall zijn diverse parkeergedeeltes. Eerste 2 uur gratis, daarna € 1/ uur.
NS station Utrecht Leidsche Rijn ligt op 10 minuten lopen.
Buslijnen 11, 37, 49 en 139 stoppen bij The Wall. Bushalte Antonius Ziekenhuis of NS Station Leidsche Rijn.

Wat nog meer in The Wall?
In het grote en rode belevingscentrum the Wall kun je shoppen in ruime winkels, genieten van horeca en volop bewegen.
Voor onze horecatip is Wereldrestaurant Foodexplore en koffiezaak Doppio.